Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، هژیر کیانی اظهار کرد: در این نشست که نخبگان، بزرگان و اهالی فرهنگ این دیار زیبا شرکت داشتند در خصوص مسائل متعددی که سال هاست مردمان شریف این دیار را رنج می دهد بحث و تبادل نظر انجام شد.

پیامدهای آبگیری سد کارون ۳

وی افزود: طرح شیلات روستای شیوند به دلیل جا نمایی غیر کارشناسی سال هاست که علاوه بر رنج طاقت فرسای پیامدهای آبگیری سد کارون۳، معیشت مردم این روستا با بیش از ۲۵۰۰ نفر جمعیت، که از طریق اقتصاد باغداری و دامداری اداره می شود را با تهدیدات و مشکلات جدی رو برو ساخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیانی تصریح کرد: رهاسازی پسآب آلوده این طرح شیلات و انتشار بوی بد تمام باغ ها و محیط روستای زیبا و کم نظیر شیوند را در بر گرفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر آلایندگی های آب و هوا و خاک و بر هم زدن روند طبیعی زندگی مردم که در سایه سار باغات انار کم نظیر شیوند زندگی توام با آرامشی را سپری می کرده اند، از بعد روانی نیز بر مردم روستا اثرات منفی گذاشته است و به نوعی تمامی سرمایه های این روستا و آرامش مردم تحت تاثیر سودجویی یک جریان قرار ‌گرفته است!

دبیر انجمن دوستداران طبیعت و محیط زیست خوزستان با اشاره به اینکه روندکنونی با هیچ ارزیابی محیط زیستی، اجتماعی و اقتصادی سنخیت ندارد، خاطرنشان کرد: همه ی دارایی های شیوند و مردمان نجیبش تحت تاثیر سوداگری شیلات به نام توسعه روستا و به کام یک جریان است!

وی ادامه داد: موضوعی که کاملا ناعادلانه به مردم روستا تحمیل شده است.

لزوم تسریع در اجرای حکم فضایی

 کیانی بیان کرد: اگر‌چه دستگاه محترم قضایی به این موضوع ورود نموده و تمامی دستگاه های متولی با تداوم این طرح که در زندگی مردم اخلال ایجاد نموده است نیز مخالفت کرده اند! ولیکن می طلبد مسئولین محترم دستگاه قضایی در روند اجرای حکم تسریع نمایند تا مردم روستای شیوند را از شَر شیلات رها نمایند تا اندکی از آلام و رنج سالیان شیلات و سدسازی در امان بمانند.

وی عنوان کرد: انجمن دوستداران طبیعت و محیط زیست خوزستان در راستای گفتمان "آگاهی بخشی، پرسشگری و مطالبه گری محیط زیستی" مبتنی بر " سند ملی حفاظت از محیط زیست کشور" و "اصل پنجاهم قانون اساسی" این موضوع را از طریق کمیته حقوقی پیگیری می نماید.

برگزاری گردهمایی در روستای شیوند در تشریح پیامدهای طرح شیلات

کیانی بیان کرد: مقرر شد گردهمایی بزرگی در روستای شیوند با هدف تشریح پیامدهای جبران ناپذیر محیط زیستی، بهداشتی، روانی، اجتماعی و اقتصادی طرح شیلات شیوند در روزهای آینده برگزار شود.

وی در پایان تاکید کرد: طرحی که چنانچه مسئولین اراده کنند به راحتی می‌توان آن را جابجا یا تغییر کاربری داده و روستای زیبای شیوند و آب جاری آبشاری که سالانه هزاران گردشگر و علاقمند را از سراسر ایران و خوزستان به سمت خود جذب می کند، از چنگال انحصار گرایانه طرح شیلات رها نمود و آرامش روانی و محیط زیست سالم را به مردم و باغات بازگرداند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سد کارون 3

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۹۶۶۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود

نماینده مردم اهواز، کارون، حمدیه و باوی، گفت: انتطارمان از روند اجرایی پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر در حال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم‌. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجتبی یوسفی در حاشیه بازدید از تصفیه‌خانه آب آشامیدنی شهدای جنگیه که امروز انجام شد، اظهار داشت: برای مشکل تامین آب شرب کوت عبدلله و روستاهای اطراف در  فاز بلند مدت بحث احداث تصفیه خانه کوت امیر  مشکل تامین آب شرب شهرستان کارون و حتی بخش‌هایی از شهرستان اهواز همچنون مهدیس، مشعلی و آخر آسفالت را در حال پیگیری است.

وی ادامه داد: در کوتاه مدت نیز از امروز بحث اصلاح و تقویت ایستگاه ایستگاه پمپاژ شهدای جنگیه و همچنین شروع به کار احداث یک هزار و 500 متر خط لوله  برای حل مشکلات آب کوت سید صالح، کوت نواصر، جنگیه و هادی آباد آغاز می شود و تامین آب شهر کوت عبدالله و روستاها از دومسیر تصفیه خانه شهر کوت عبدالله و این خط یک هزار و 500 متری خواهد بود. 

نماینده مردم اهواز، باوی، کارون و حمدیه بیان کرد:انتظار میرود که ظرف دوماه آینده این پروژه خط لوله انتقال آب قبل از تنش آبی تابستان به اتمام برسد همچنین پروژه‌های کلان و اساسی نیز در حوزه آب در سطح ملی در حال پیگیری  برای تزریق اعتبار هستند. 

همچنین صابر علیدادی، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان نیز که در این بازدید حضور داشت اظهار کرد: در راستای تامین آب پایدار از لحاظ کمی و کیفی در شهرستان کارون و روستاهای اطراف برای کوتاه مدت در کوت نواصر، کوت سید صالح، پروژه ای شامل یک هزار و 500 متر خط انتقال آب، احداث ایستگاه پمپاژ و اورهال فیلتراسیون تاسیسات برای تامین آب و بهبود کیفیت آن تعریف شده است. 

وی در ادامه افزود: این پروژه خط لوله علاوه بر آبگیر آب حیات، کارون و صنایع فولاد با چهارمین محل برای تامین آب شهرستان کارون برای میان مدت است . 

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به پروژه بلند مدت پایدار سازی تامین آب شرب اهواز خاطر نشان کرد: تکمیل طرح غدیر در شهرستان اهواز و تصفیه خانه مهم کوت امیر برای کل شهر اهواز،کارون،باوی و حمدیه از اهداف بلند مدت است.

نماینده مردم اهواز، کارون، حمدیه و باوی گفت: انتطارمان از روند اجرای پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر درحال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم. 

همچنین در ادامه مجتبی یوسفی در آیین بهره‌برداری از باند دوم و روشنایی پل هادی آباد به جنگیه شهرستان اهواز که امروز انجام شد اظهار داشت: اگر پروژه ای به ثمر می نشیند قطعا نتیجه تلاش مهندسان و کارگران در سراسر کشور است همچنین اگر مطالبه و کار خوبی در حوزه‌های عمرانی در حال انجام است ثمره نقش مردم و شوراهای شهر و روستا که نماد دموکراسی و همراهی مردم  است.

وی ادامه داد: باید تلاشمان را با همدلی در امور بیشتر کرده و از ظرفیت‌های ملی استفاده کنیم و در زمینه جذب اعتبارات فعال عمل کنیم.

نماینده مردم اهواز،کارون،حمیدیه و باوی با اشاره به بلاتکلیفی این پروژه در حدود بیش از 4 سال افزود: تعریض و اتمام کار این پل در شش ماه و با اعتبار ده میلیارد تومان صورت پذیرفت و به این معنی است که اگر در وضع موجود اعتباردهی و افزایش هزینه‌ها تلاش و همت باشد، کارها شدنی هستند.

یوسفی ادامه داد: در سه سال اخیر بیش از 150 میلیارد تومان بودجه  از اعتبارات ملی در حوزه راهداری شهرستان کارون  برای تعریض و روکش راه‌ها تخصیص یافت و این موضوع در حالی  است که در سال 99 کلیه اعتبارات در حوزه راه کمتر از 30 میلیارد تومان بوده است‌. با همدلی و برادری پروژه‌ها در حوزه راه روستایی ، ایمن سازی و تعریض آنها اقدامات خوبی انجام شود

وی با بیان اینکه روند اجرای برخی پروژه‌های عمرانی در استان، کند است خاطر نشان کرد: انتطارمان از روند اجرای پروژه‌های عمرانی در استان بیشتر است و برخی از پروژه‌ها با تاخیر درحال اجرا هستند؛ در تلاش هستیم همچون گذشته پا به پای مدیران تلاش کرده و تامین اعتبار کنیم. انتظار این است که پروژه‌ها به سر انجام برسند و سرعت کار افزایش یابد و در این راستا با کم کاری هیچ مدیری مماشات نخواهد شد.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در انتها در خصوص وضعیت آب و فاضلاب گفت: اگر چه در این راستا، عقب افتادگی چندین ساله ای وجود دارد اما کارهای خوبی در حال انجام است و همگی در حال تلاش هستندف اما همچنان کارهای زیادی در این خصوص وجود دارد.

انتهای پیام/735/

دیگر خبرها

  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست: 50 درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • روستای فهرج در مسیر جهانی شدن قرار گرفت
  • طالبان حق‌آبه هیرمند را رهاسازی کرد | ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شد
  • غرق شدن ۲ کودک در رودخانه مهران بندرلنگه
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • سلاجقه: تاکنون ۵۰ درصد تالاب هامون آبگیری شده است
  • زندگی لک‌لک‌ها در کنار مردم روستا +عکس
  • گذر از میانه تاریخ با سفر به روستای انجدان اراک
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر