Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از کارکنان ترابری دریاچه سد کارون ۳ روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ۷۰ نفر از نیروهای ترابری دریایی کارون ۳ برای چندمین بار بخاطر عدم پایبندی پیمانکار به تعهدات خود دست از کار کشیدند.

وی که نخواست نامش ذکر شود افزود: از سال ۹۳ تا کنون با روی کار آمدن پیمانکار جدید نه افزایش حقوق داشته‌ایم و نه از حقوق قانونی مانند حق اولاد و سنوات بهره‌مند بوده‌ایم ضمن اینکه درخواست‌های ما نیز بدون پاسخ مانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: پس از شکایت کارکنان ترابری سد کارون ۳ از پیمانکار، بخشی از مطالبات ما پرداخت شد اما در عوض پیمانکار برای چند ماه حقوق ماهیانه ما را قطع کرد.

این نیروی ترابری دریاچه سدکارون ۳ بیان داشت: چندین بار برای احقاق حقوق خود اعتراض کردیم و با حضور فرماندار، بخشدار و سایر مسئولان مقرر شد با همکاری پیمانکار، مشکلات ما مرتفع شود اما تا کنون هیچ اقدامی از سوی پیمانکار مذکور صورت نگرفته است.

وی با بیان اینکه حدود ۲ هفته پیش با حضور بخشدار و امام جمعه و رئیس دادگاه دهدز، پیمانکار بار دیگر وعده حل مشکلات را داد تصریح کرد: تنها اقدام پیمانکار دادن برگه کسر حقوق و اخطاریه برای تعدادی از کسانی بود که نسبت به دریافت حقوق خود معترض بودند.

کارکنان ترابری دریایی از روز یکشنبه بعد از اطلاع به دادگاه دهدز و پاسگاه منطقه دست از کار کشیدند و تا عصر امروز دوشنبه نیز این اعتصاب ادامه داشت و ترابری دریایی از اسکله رکعت به روستاهای شیوند، باجول، سادات موسوی و خدابخشی‌ها در این مدت انجام نشد.

به گزارش ایرنا این اعتراض عصر دوشنبه با حضور پیمانکار در محل و جلسه چند ساعته وی با نیروهای ترابری دریایی کارون ۳ و قول مساعد وی برای حل مشکلات آنها به پایان رسید.

۹۴۳۴/‏۶۰۶۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایرنا ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۱۴۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با خبرنگار مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

کد خبر 6092347 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • اعتراض مردم به روند کند ساخت طرح ۸۱۰۰ واحدی
  • بوی شورش از درون جشنواره کن ۲۰۲۴ می‌آید/کارکنان در طلب حقوق بیشتر
  • شکایت کارکنان گوگل از اخراج غیرقانونی به‌دلیل اعتراض به همکاری با رژیم صهیونیستی
  • پرداخت همه مطالبات معلمان تا پایان اردیبهشت+ فیلم
  • ۱۵ درصد از مطالبات بازیکنان استقلال پرداخت شد
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟
  • ماجرای اعتراض طلافروشان چیست؟
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • تحصن و اعتراض کارکنان شرکت پخش فراورده های نفتی تهران
  • ترابری ۱۷۵ هزار مسافر دریایی از بنادر غرب هرمزگان