Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین شهرکرد گفت: حدود ۱۶۰۰ میلیارد تومان برای ساخت سد کارون ۴ هزینه شد اما چقدر برای نگهداری آن و حوزه بالادست هزینه شده است. ۰۲ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۱ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، عطا‌الله ابراهیمی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران اظهارداشت: دومین همایش منابع طبیعی و توسعه پایدار در راستای حفظ اکوسیستم زاگرس در چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود 6 میلیون هکتار از 14 میلیون هکتار جنگل‌های ثبت شده کشور در محدوده زاگرس قرار دارد و حیات فلات مرکزی وابسته به زاگرس است که می‌طلبد توجه بیشتری به منطقه زاگرس شود.

رئیس دانشکده منابع طبیعی و علوم زمین شهرکرد عنوان کرد: 5 کوه بالاتر از 4 هزار متری در منطقه زاگرس واقع است که تنوع زیستی دارد اما در سال‌های گذشته وضع زاگرس مناسب نبوده و تعادل اکولوژیک آن به‌هم خورده است.

ابراهیمی ادامه داد: بر‌هم خوردن تعادل اکولوژیک زاگرس در بخش‌های مختلف از جمله اقتصاد، آب، جنگل و سیلاب اثرگذار بوده و مشکلاتی ایجاد کرده است.

وی با اشاره به اینکه اگر بخواهیم به توسعه پایدار دست یابیم باید بیشتر به زاگرس بپردازیم، گفت: برگزاری همایش منابع طبیعی و توسعه پایدار با هدف جمع‌آوری آخرین دستاوردهای علمی‌پژوهشی و گردهمایی اساتید و محققان مختلف برای رفع بحران‌های منابع طبیعی زاگرس است.

سد کارون 4 ظرفیت تولید 40 هزار تن ماهی در قفس را داردقشقایی با یک گل از سد کارون اروند گذشت‌خوزستان| 2 نفر در دریاچه سد کارون 3 ناپدید شدند

رئیس دانشکده منابع‌طبیعی و علوم زمین شهرکرد بیان کرد: خشکیدگی گونه‌های گیاهی که زاگرس از آن رنج می‌برد و سیل‌های اخیر با هم مرتبط است در خسارت ناشی از سیل اخیر حدود 60 هزار میلیارد تومان بود که اگر بخشی از این مبلغ برای پایداری اکوسیستم زاگرس پرداخته می‌شد این خسارات رخ نمی‌داد.

ابراهیمی تعامل ویژه با مردم و نمایش جلوه‌های زیست فرهنگی را یکی از رویکردهای همایش منابع طبیعی و توسعه پایدار دانست و گفت: برنامه‌های فرهنگی این همایش برای عمومی‌سازی فرهنگ استفاده از منابع طبیعی و حفاظت از آن است.

وی با اشاره به اینکه وقتی برای موضوعی سرمایه‌گذاری می‌شود باید برای حفظ و نگهداری از آن نیز هزینه شود، عنوان کرد: حدود 1600 میلیارد تومان برای ساخت سد کارون 4 هزینه شد اما چقدر برای نگهداری آن و حوزه بالادست هزینه شده است، اگر سد پر از رسوب شود عمر این سد کاهش می‌یابد و فرسایش خاک و خشکیدگی بلوط‌ها می‌تواند عمر این سد را کم کند.

بیت‌الله محمودی نیز در این جلسه عنوان کرد: همایش منابع طبیعی و توسعه پایدار در 6 و7 شهریور ماه در دانشگاه شهرکرد برگزار می‌شود که مقالات مرتبط با جنگل‌داری، مرتع‌داری‌، محیط‌زیست، شیلات و مخاطرات محیط زیست در این همایش ارائه می‌شود.

محمودی ادامه داد: از 230 مقاله ارائه شده 195 مقاله پذیرش شده که 24 مقاله شفاهی در 2 روز برگزاری همایش ارائه می‌شود.

وی افزود: همچنین نمایشگاه منابع طبیعی زاگرس در این همایش برگزار و بازدید علمی‌ ـ فرهنگی از بخش‌های تاریخی استان مانند تنگ صیاد و پروژه‌های آبخیزداری استان اجرا می‌شود.

دبیر همایش منابع‌طبیعی و توسعه پایدار گفت: افتتاحیه این همایش در روز چهارشنبه هفته جاری برگزار و از پیشکسوتان و فعالان حوزه زاگرس تجلیل می‌شود.

انتهای پیام/ ع

R41350/P/S6,54/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۷۱۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلع ید ۳۳ هزار متر مربع اراضی سوادکوه شمالی

رئیس کل دادگستری مازندران، گفت: بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی خلع ید شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، به نقل از دادگستری مازندران، رئیس کل دادگستری مازندران از خلع ید بیش از 33 هزار متر مربع از اراضی ملی شهرستان سوادکوه شمالی و بازگشت به بیت‌المال خبر داد و اظهار داشت: در راستای حفظ حقوق بیت‌المال و انفال عمومی خصوصاً منابع طبیعی، با پیگیری‌های مستمر دادگستری حوزه قضایی و همکاری یگان حفاظت اداره منابع طبیعی شهرستان سوادکوه شمالی، در راستای تبصره ذیل ماده 55 قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع کشور، 33 هزار و 675 متر مربع از اراضی ملی تصرف شده توسط متجاوزین خلع ید و به بیت المال بازگشت.

وی با بیان اینکه طبیعت ارزشمند شمال کشور و مواهب خدادادی استان مازندران نیازمند توجه ویژه است، تصریح کرد: حفاظت از منابع طبیعی، انفال، اراضی دولتی و ملی، وظیفه‌ای شرعی و قانونی است و باید این ثروت خدادادی ارزشمند برای نسل‌های بعدی حفظ شود.

پوریانی خاطرنشان کرد: برخورد دستگاه قضایی با متعرضین به منابع طبیعی و اراضی ملی،  قاطع و بازدارنده خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خودداری از کوچ زودرس دام‌ها به مراتع
  • بازداشت عامل تیراندازی به ماموران منابع طبیعی مازندران
  • خلع ید ۳۳ هزار متر مربع اراضی سوادکوه شمالی
  • ۳۳ هزار مترمربع اراضی ملی در سوادکوه خلع ید شد
  • بیش از ۳۳ هزار متر مربع از اراضی ملی سوادکوه شمالی خلع ید شد
  • کشف ۳ تن چوب قاچاق در سوادکوه
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخشهر + تصاویر
  • قطار ارتباط دانشگاه با صنعت به سرعت پیش می‌رود
  • اعطای جایزه ملی البرز به ۱۶۰۰ نخبه علمی