Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی محمدیان دهکردی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: مطالعات گردشگری کارون ۴ با محوریت سد کارون ۴ در شهرستان‌های اردل و لردگان چهارمحال و بختیاری به تصویب رسید.

وی افزود: بر این اساس، ضمن بررسی ظرفیت‌ها و منابع گردشگری شهرستاهای اردل و لردگان با استفاده از طبقه‌بندی اطلاعات جی. آی.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اس. (GIS)، استانداردها و معیارهای گردشگری بهترین اراضی برای استقرار ۱۲ گونه از تاسیسات گردشگری در این حوزه در نظر گرفته شد.

محمدیان تصریح کرد: این تاسیسات گردشگری شامل هتل‌ها، هتل‌آپارتمان‌ها، کمپ‌ها، مراکز تفریحی، سرگرمی و سلامت، اقامتگاه‌های بومگردی، مجتمع‌های اقامتی و سایر تاسیسات زیرساخت‌های گردشگری است.

وی یادآور شد: این بسته‌های سرمایه‌گذاری پس از تدوین و سپری شدن مراحل قانونی، در اختیار سرمایه‌گذاران واجد شرایط در حوزه گردشگری ارائه می‌شود.

محمدیان اظهار داشت: افزایش اشتغال، کاهش نرخ بیکاری، رونق اقتصادی، بهبود وضعیت معیشت مردم و ارتقای کمی و کیفی زیرساخت‌های گردشگری از مهم‌ترین مزیت‌های سرمایه‌گذاری حوزه کارون ۴ در شهرستان‌های اردل و لردگان به‌شمار می‌رود.

به گزارش ایرنا،سد کارون۴ بزرگترین سد بتنی ۲ قوسی و نیروگاه آبی کشور است که شامل چهار واحد نیروگاهی هر یک به ظرفیت ۲۵۰ مگاوات است. حجم مخزن سد کارون۴، دو میلیارد متر مکعب آب است و ارتفاعی به اندازه ۲۳۰ متر دارد، این سد در محدوده استان چهارمحال و بختیاری با هدف تنظیم آب رودخانه کارون به میزان ۷.۳ میلیارد متر مکعب در سال بنا شده است و نیروگاهی با ظرفیت ۱۰۰۰ مگاوات دارد.
سد کارون۴ بالادست ترین سدی است که بر روی رودخانه کارون ساخته شده است و در پایین دست آن سدهای کارون۳، کارون۱ و مسجدسلیمان قرار دارند.
سد کارون ۴ در ۱۸۰ کیلومتری جنوب غربی شهر کرد و بر روی رودخانه کارون احداث شده و از جمله سدهایی است که از کمترین توان خارجی برای ساخته شدن آن استفاده شده است، از این رو سد کارون ۴ لقب بومی‌ترین سد کشور را نیز به خود اختصاص داده است.

هم‌اینک ۱۴ هتل، چهار هتل‌آپارتمان، ۲ مجتمع گردشگری، پنج مهمان‌پذیر، ۹۹ خانه‌مسافر، یک مجتمع سرگرمی تفریحی، ۳۵ اقامتگاه بوم‌گردی و پنج مجتمع بین‌راهی در چهارمحال و بختیاری زیر نظر اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی این استان فعالیت دارد.

برچسب‌ها گردشگری لردگان توسعه ایران توسعه اقتصادی دریاچه سد کارون ۴ چهارمحال وبختیاری اشتغال زایی سرمایه گذاری اردل

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گردشگری لردگان توسعه ایران گردشگری لردگان توسعه ایران توسعه اقتصادی دریاچه سد کارون ۴ چهارمحال وبختیاری اشتغال زایی سرمایه گذاری اردل سد کارون ۴

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۵۷۲۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان از اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مساحتی بالغ‌بر ۳۲ هزار مترمربع خبر داد.

سعید ساکت در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به پروژه توسعه ظرفیت زیرساختی پارکینگ باران اظهار کرد: با اتمام این پروژه ظرفیت پارکینگ خودرو در مجتمع گردشگری صفه به بیش از ۲۵۰۰ خودرو افزایش پیدا کرد.

وی افزود: این پروژه از ۱۵ بهمن سال ۱۴۰۲ در مساحتی بالغ‌بر ۳۲ هزار متر مربع آغاز شد و روز ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ به بهره‌برداری رسید.

مدیرعامل شرکت توسعه مجتمع‌های سیاحتی، فرهنگی و ورزشی سپاهان شهرداری اصفهان با بیان اینکه پارکینگ باران امکان و ظرفیت پارک ۱۳۰۰ خودرو به طور همزمان را دارد، تصریح کرد: در حال حاضر این مجموعه می‌تواند روزانه میزبان حدود ۶ هزار خودرو باشد.

ساکت ادامه داد: مدیریت تردد در محوطه مجتمع گردشگری صفه، احترام به آرامش محیطی در مجتمع گردشگری صفه، افزایش ظرفیت پارک خودرو، حل چالش ترافیک خودرو ناشی از نبود مکان پارک مناسب خودرو، توجه به استانداردهای ایمنی و ارتقای سطح خدمات‌رسانی در مجموعه و کاهش ترافیک در این مجموعه از مهم‌ترین دستاوردهای اجرای پروژه توسعه ظرفیت زیرساختی پارکینگ باران است.

وی با اشاره به اقدامات شاخص عمرانی در این پروژه گفت: اجرای ۱۰۰ عدد بیس فولادی برای اجرای محوطه پارک خودرو، اجرای آسفالت به مساحت ۶۰۰ مترمربع، تهیه حدود ۵ تن پروفیل برای اجرای محل‌های پارک خودرو و نصب حصار به طول ۳۰۰ متر از مهم‌ترین شاخص‌های انجام شده در این پروژه است.

ساکت با اشاره به انجام اقدامات ویژه ترافیکی خاطرنشان کرد: اجرای ۴۰۰ مترمربع طرح شطرنجی به‌منظور هشدار پارک نکردن وسایل نقلیه، اجرای ۸۰ مترمربع خط‌کشی و نشانه‌گذاری محل عبور عابر پیاده، نصب ۱۴۲ عدد بولارد به منظور تعیین مسیر تردد، نصب ۹۰ گل‌میخ چدنی به‌منظور تعیین مسیر گردشگران، خریداری و نصب ۲۸۰ مانع بتنی به‌منظور اصلاح وضعیت ترافیکی، تهیه ۱۱۰ کیلو رنگ و انجام رنگ‌آمیزی سطوح فلزی و موانع ترافیکی به مساحت ۶۵۰ مترمربع، استقرار ۲۰ تابلو راهنمای گردشگران در محوطه پارکینگ و انجام خط‌کشی محوطه پارک خودرو به مساحت ۱۰۰۰ مترمربع از جمله مهم‌ترین اقدامات شاخص ایمنی و ترافیکی انجام شده در این پروژه است.

کد خبر 749539

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه رفع موانع سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری ساوجبلاغ
  • منطقه گردشگری کولیدر بروجرد مهیای توسعه و سرمایه گذاری
  • اجرای پروژه توسعه زیرساختی پارکینگ باران در مجتمع گردشگری صفه
  • معرفی ریسباف محور طرح های سرمایه گذاری گردشگری اصفهان
  • معرفی ۷۶ فرصت سرمایه‌گذاری آذربایجان‌غربی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی بیش از ۹۰ فرصت و بسته سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری آذربایجان غربی
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش
  • انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حوزه گردشگری با ۶ استان در نمایشگاه ایران اکسپو
  • معرفی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری همدان در نمایشگاه اکسپو
  • بهره برداری از ۱۵ طرح تفریحی و گردشگری در اصفهان